http://poradumo.pp.ua

Online Журнал-Світ порад.
Головна сторінка
» » Як повернути коханого молитвами

Як повернути коханого молитвами

Як повернути коханого молитвами
Відхід коханої людини - надзвичайно болюча, часом трагічна і, на жаль, не рідкісна в житті багатьох з нас ситуація. Легко самій давати поради подружкам: все на краще забудь, клин клином і т.п. Але коли біда приходить в наш дім, всі ці доводи здаються порожніми і незначними. Біль втрати настільки нестерпна, що, здається, на все готова, аби тільки повернути коханого!

Любовна магія чи молитва?

Ось тут-то і починаються нашіптування: до бабці йди, до чаклуна або «білому» магу, - приворот зроби, присуши Як би не був в такій ситуації засмучений чоловік, потрібно твердо знати і пам'ятати одне: всі маніпуляції зі свідомістю інших людей неприпустимі, а всякого виду любовна магія побудована саме на такому впливі.

Навіть, якщо темні сили і допоможуть вам у якийсь момент, з роками ви зрозумієте, що зробили велику помилку і щастя в такому шлюбі, коли один з подружжя прив'язаний до іншого проти своєї волі, не буде. Будь приворот - великий гріх, і розплата одного разу настане. Нерідко від цього страждають самі невинні діти.

Що ж залишається? Все в руках Божих, - ось перше, про що треба пам'ятати, коли в житті відбуваються подібні ситуації. Спробуйте змиритися і перетерпіти і, врешті - решт, відкрити себе новому почуттю і новим відносинам, які обов'язково прийдуть.

Якщо ж сама думка про подібний сценарій вашого майбутнього життя для вас неприйнятна, вихід тільки один,- постаратися повернути кохану людину молитвами. Кому молитися? Крім Господа нашого Ісуса Христа і Пресвятої Богородиці, у православних людей прийнято звертатися в молитві про дарування взаємної любові до святих подружжя Петра і Февронії, покровителя закоханих і подружніх пар.

Велика сила молитви

Молитва - найдавніший спосіб впливу на долю людини. Підкреслимо при цьому, - на долю молиться. Ось в чому головна відмінність чистої і щирої молитви від любовної магії, - звертаючи до Бога свої молитви, ми прагнемо змінити себе і свою долю, а не маніпулювати іншими людьми. Велика сила слова, велика і сила думки. Недарма кажуть, що вони матеріальні. Більше того, саме думки володіють потужною силою, бо вони можуть бути почуті зверху.

А тому питання не стоїть, - молитися про себе або вголос. Моліться так, як вам буде зручно. Моліться там, де ви вважаєте за потрібне, не завзято, не демонстративно, а тихо і з вірою в душі. Звичайно, «намолені», святі місця володіють особливою властивістю доносити молитви, а тому відвідування таких місць зовсім не завадить. Однак не обмежуйтеся разовим відвідуванням храму, - моліться і вдома.

Молитви на повернення коханого:

Господи, я знаю: на все воля Твоя! Але прошу Тебе: допоможи мені бути разом з моїм коханим. Якщо можна, зроби так, щоб Твій раб *ім'я улюбленого* став моїм чоловіком. Дай нам сил впоратися з усіма труднощами і бути разом. Амінь!
of your page -->

Популярні поради

загрузка...