http://poradumo.pp.ua

Online Журнал-Світ порад.
Головна сторінка

Алантоїн в косметиці

Алантоїн в косметиці
Алантоїн є натуральним матеріалом, який формується при окисленні сечової кислоти. Крім цього, видобувають продукт синтетичним методом з коренів живокосту або пророщеної пшениці. Завдяки ефективності та низькій вартості, знайшов величезне поширення алантоїн в косметиці. Більша частина речовини виробляється синтетично, проте вона абсолютно не відрізняється від органічної форми.

Алантоїн - властивості


Дана речовина не має запаху, нетоксична і безпечно. Використання як синтетичних, так і природних форм не викликає алергії. Його можна придбати як окремий інгредієнт для виготовлення домашніх кремів і мила. Широке використання алантоїн знайшов, володіючи такими властивостями:

  • Отшелушивающеее дію позбавляє шкіру від відмерлих клітин, що дозволяє запобігти закупорці пір і формування камедонов.

  • Антиоксидантну властивість дозволило використовувати алантоїн для противіковою косметики.

  • Речовина сприяє регенерації і прискореному загоєнню, тому алантоїн активно використовується в косметології в засобах для потрісканої шкіри і лікування опіків.

  • Навіть у невеликих кількостях має здатність зберігати свої якості.

  • Протимікробну і протизапальну дію допомагає впоратися з багатьма захворюваннями шкіри.

  • Є незамінним засобом для сухої і надмірно чутливої шкіри, знімає роздратування і покращуючи захисні функції.

  • Алантоїн має зволожуючим і пом'якшувальною ефектом. Використання містять цей компонент коштів дозволяє збільшити вміст води в клітинах шкіри. Це властивість робить незамінним алантоїн для обгорілої шкіри.

  • Компонент є гіпоалергенним.


  • Алантоїн - застосування


    Наявність безлічі корисних властивостей дозволило використовувати алантоїн не тільки для виробництва кремів і шампунів, але і для антиперспірантів і дезодорантів завдяки властивості пригнічувати діяльність бактерій.
    Алантоїн для шкіри
    Засоби, що містять цей інгредієнт особливо рекомендовані до використання в агресивних умовах (перепади температур, вітру, морозу). Речовина є основною складовою препаратів проти розтяжок, в кремах для гоління. Особливо ефективно додавання алантоїну в дитячі крему, оскільки речовина сприяє заспокоєнню шкіри та усунення попрілостей.
    Крему з алантоїном рекомендують використовувати для:

  • зволоження шкіри;

  • відновлення після засмаги;

  • розгладження дрібних зморшок;

  • позбавлення від роздратування;

  • підвищення тонусу шкіри;

  • знімає відчуття стягнутості шкіри, викликаної застосуванням мила або містять спирт коштів.


  • Алантоїн також включається до складу мазей, які використовуються при:

  • геморої ;

  • хвороби порожнини рота;

  • проблеми зі шкірою.


  • Алантоїн у складі мазі
    Завдяки тому, що речовина має протизапальну дію, активізує обмінні процеси в тканинах і прискорює регенерацію клітин, його використовують для виробництва мазей, які призначають при:

  • тромбофлебіті ;

  • травми, отримані при заняттях спортом;

  • варикозі;

  • тромбозі;

  • запальних інфільтратів;

  • трофічних виразках гомілки.


  • Алантоїн для волосся
    Алантоїн в косметиці
    Користь даного інгредієнта в догляді за волоссям полягає в наступному:

  • нормалізація діяльності сальних залоз;

  • усунення лупи;

  • зволоження шкіри голови і волосся;

  • харчування коренів;

  • покриття волосся невидимою захисною плівкою.


  • Алантоїн - шкода


    Безпека алантоїну та його складових доведено експертами. Управління, що здійснює контроль над продукцією, дозволяє застосування речовини в концентраціях 1/2 до 2%.
    of your page -->

    Популярні поради

    загрузка...