http://poradumo.pp.ua

Online Журнал-Світ порад.
Головна сторінка
» » Ефірне масло дерева Ши: використання, корисні і лікувальні властивості

Ефірне масло дерева Ши: використання, корисні і лікувальні властивості

Ефірне масло дерева Ши: використання, корисні і лікувальні властивості
Масло дерева Ши проводиться виключно вручну з горіхів ШИ - Ши, яке в силу своїх особливостей виростання може рости і плодоносити тільки в Африці. Дерево починає приносити свої цінні плоди дуже пізно, інколи цей період розтягується до 30 років, але саме тоді горіхи, з яких видобувається цей продукт, досягають потрібної концентрації корисних жирних кислот, які і роблять ефірне масло таким цінним.

Масло дерева Ши і його унікальні властивості


Масло дерева Ши володіє справді унікальними властивостями, завдяки яким, його активно використовують у косметології. Масло дерева Ши (Каріте) має в своєму складу величезна кількість вітамінів А, Е, F, які, як вже давно відомо, необхідні нам для підтримки краси та здоров'я нашої шкіри і волосся. Тому масло дерева Ши так цінується, воно підходить як для звичайного повсякденного догляду за шкірою, так і для догляду за шкірою, схильної до висипань (наприклад, при псоріазі, екземі, вугрової висипки і так далі).
Масло дерева Ши володіє ще однією смною властивістю: воно запобігає появі розтяжок на тілі, здатне зменшувати розміри рубців і шрамів.
Любителям позасмагати масло дерева Ши також принесе велику користь: воно захищає шкіру від несприятливого впливу палючих променів сонця і вітру.
Зимою масло дерева Ши також незамінний помічник: воно служить надійною «шубкою» для нашої шкіри, допомагаючи їй легше переносити сильні морози і обпікають зимові вітру.
Масло дерева Ши - Ши чудово справляється і з проблемами шкіри, пов'язаними зі старінням. Регулярне використання масла допомагає позбутися від неглибоких зморшок і підвищити тонус і пружність шкіри, що в'яне. Також корисно це ефірне масло для нігтів і шкіри рук, яка найшвидше починає видавати наш вік.
Велику користь приносить масло і волосся: воно живить і запобігає сухість по всій довжині волосся. Рекомендується використовувати засоби по догляду за волоссям з додаванням масла Ши, особливо після хімічної завивки або фарбування, завдяки чому волосся стають еластичними і здоровими.
Використовується масло дерева Ши як саме, без домішок, так і в складі різних косметичних засобів для обличчя, тіла і волосся. При купівлі косметичного засобу з маслом дерева Ши - Ши, якщо ви хочете домогтися дійсно відмінного результату при його використанні, вам слід звернути увагу на те, на якому місці в списку інгредієнтів масло Ши знаходиться. Чим вище за списком воно позначено, тим краще за якістю косметичний засіб, вибране вами.

Излечивающие властивості масла Каріте


Крім унікальних косметичних властивостей, масло дерева Ши має і деякі лікувальні якості. Воно використовується як допомога при загоєнні ранок і тріщин на тілі і в куточках губ. Та ж воно використовується при опіках, особливо сонячних.
Масло дерева Ши є гарним протизапальну та протинабрякову засобом, тому нерідко застосовується при лікуванні ревматизму, розтягненнях і болях в суглобах. Деякі виробники додають масло дерева Ши в препарати, що допомагають позбутися від нежиті.
Масло дерева Ши - це справді унікальний продукт, подарований нам природою для того, щоб продовжити нашу молодість і красу.
автор: Наталія Балацюк
Спеціально для сайту «Світ жінки»
of your page -->

Популярні поради

загрузка...