http://poradumo.pp.ua

Online Журнал-Світ порад.
Головна сторінка

Молитва, щоб завагітніти

Молитва, щоб завагітніти

Яке це нещастя для жінки і для сімейної пари, якщо вони хочуть дитину, а завагітніти не виходить. Особливо, якщо обоє здорові і лікарі тільки руками розводять. Кажуть, що в таких ситуаціях може допомогти молитва, щоб завагітніти. Це молитва подружжя, дітей не імущих.
За церковними канонами, щоб молитва допомогла, потрібно відвідувати церкву, причащатися і сповідатися. Моліться з чистим серцем і молитва, щоб завагітніти обов'язково вам допоможе.


Багато скептики заперечують силу молитви, але, скільки молодих і не дуже сімей знайшли щастя мати дітей завдяки молитві. Віра здатна творити чудеса. Навіть в самих безнадійних випадках завжди залишається місце сму. Потрібно тільки вірити і молиться.

Молитва подружжя дітей не імущих


Вислухай нас, Милосердний і Всемогутній Боже, щоб за благання наше послана була благодать Твоя. Будь милостивим, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про примноження роду людського і будь милостивим Покровителем нашим, щоб за Твоєю допомогою зберігалося Тобою ж установлене. Ти властною силою Своєю з нічого все створив і поклав початок усього в світі існуючого - створив і чоловіка за образом своїм і високою тайною освятив союз подружжя в як образ тайни єднання Христа з Церквою. Зглянься, Милосердний, на рабів цих (імена), союзом подружнім сполучених, благаючих допомоги Твоєї, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні і побачать сини синів своїх аж до третього й четвертого роду, і до бажаної старості доживуть, і ввійдуть у Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому належить всяка честь, слава і поклоніння зі Святим Духом навіки. Амінь
Розповідають безліч випадків, коли молитва допомагала жінкам завагітніти.

В православ'ї при безплідді моляться Праведним Іоакиму і Анні, батьків пресвятої Діви Марії. Ці батьки довгі роки страждали від безпліддя і під старість народили пресвяту Діву Марію. Моляться Пророка Захарії та пресвятої Єлизавети, батьків Іоанна Предтечі, у яких також до старості не мали дітей.
Звичайно, найкраще сходити в церкву, поговорити зі священиком, щоб він порасм які обряди виконувати, і молитви, щоб завагітніти . Є святі місця, відвідування яких дарує безплідним парам народження дитини.
of your page -->

Популярні поради

загрузка...