http://poradumo.pp.ua

Online Журнал-Світ порад.
Головна сторінка
» » Докладно про те, як видалити обліковий запис «Ютубі»

Докладно про те, як видалити обліковий запис «Ютубі»

У користувачів, які ведуть свої канали на популярному відеохостингу «Youtube», акаунти пов'язані з основним обліковим записом «Гугл». Компанія є власником сервісу. Відповідно, якщо у вас з'явилося бажання дізнатися відповідь на питання про те, як видалити обліковий запис «Ютубі» (2014 рік зробив цю задачу особливо популярною), вам також доведеться видалити і основний аккаунт в «Гугл». Найцікавіше полягає в тому, що якщо ви одночасно ведете відразу кілька каналів, то в такому випадку вони будуть вважатися окремими обліковими записами, а отже, видаляти ви можете їх по одному. Сьогодні ми поговоримо про те, як видалити обліковий запис «Ютубі». Це питання в даний час має високу популярність серед користувачів.




Хитрість системи

Докладно про те, як видалити обліковий запис «Ютубі»
В "Ютубі" реєстрація аккаунта проходить куди простіше, ніж видалення його, тому сьогодні ми вирішили привести для вас покрокову інструкцію. Використовуючи її, ви зможете швидко вирішити поставлене питання. Отже, давайте почнемо розбиратися з тим, як видалити обліковий запис «Ютубі».

Інструкція

Докладно про те, як видалити обліковий запис «Ютубі»
Перше, що слід зробити, - це ввійти на той канал, який в подальшому ви плануєте видалити. Як ви вже, напевно, змогли зрозуміти, що кожен з них має власний аккаунт в «Гугл Плюс» і інших сервісах компанії. Відразу слід нагадати про те, що після того, як ви видалите свій канал на «Ютубі», зникне і обліковий запис «Гугл Плюс». Цей варіант в першу чергу відноситься до того випадку, коли у вас є в розпорядженні кілька обличчястих сторінок на ресурсі. Звичайно, це питання швидко вирішуємо, і вам необхідно видалити весь обліковий запис цілком. Після цього повертаємося на «Ютуб», вхід іншого каналу можна здійснити наступним чином. Для початку авторізуємось в сервісі «Гугл», після чого переходимо на відеохостинг. Далі ви зможете помітити поряд з своїм іменем зображення, за яким необхідно клікнути. Якщо вам важко зорієнтуватися, тоді зазначимо, що потрібна область знаходиться у правому верхньому куті. Далі вам слід у меню клацнути по кнопці Switch account, після чого вибираємо необхідний канал, який ви плануєте відключити. Переходимо до наступного етапу. Після того як буде відкритий канал, ви можете сміливо переходити до вирішення питання, як видалити обліковий запис «Ютубі». Тепер вам слід перейти до налаштувань каналу, а для цього необхідно клікнути на невелике позначення у вигляді шестерні, а в меню вибираємо параметр YouTube settings. Далі вам слід перейти за посиланням Advanced, ви зможете помітити пункт Overview.




Підтвердження

Докладно про те, як видалити обліковий запис «Ютубі»
Коли все було виконано, можна сміливо переходити до другого пункту. Ваше завдання полягає в тому, щоб натиснути на кнопку Delete channel, що в перекладі означає "Видалення каналу". Після того як ви натиснете цю кнопку, сервіс від вас зажадає ввести свої обличчясті дані. Вказуємо логін і пароль, які належать облікового запису, після чого відкриється нова сторінка. Якщо ви все виконали правильно, тоді на екрані зможете побачити свої плейлисти, які зазнають подальшого видалення. Пам'ятайте про те, що після очищення каналу ви втратите всіх своїх передплатників і коментарі, які вони залишали під відеозаписами.


Видалення доступу до інших сервісів

Отже, тепер можна сміливо переходити до наступного пункту. Від вас знову потрібно буде натиснути на кнопку Delete channel - це необхідно виконати, щоб повністю видалити свій канал. Найцікавіше полягає в тому, що після виконання цього кроку ваш аккаунт в «Гуглі» вилучений не буде. Отже, ви зможете їм продовжити користуватися. Тепер вам слід перейти до наступного кроку – видалення сторінки «Гугл», до якої був прив'язаний канал. Важливо пам'ятати про те, що у вас зберігається доступ до фірмової соціальної мережі «Плюс». Для того щоб вирішити питання, як видалити обліковий запис «Ютубі» повністю, вам слід авторизуватись у «Гуглі». Запам'ятайте, що видалити свій основний профіль безслідно ви не зможете ніякими методами, так як у сервісу просто немає такої функції.

Delete page

Докладно про те, як видалити обліковий запис «Ютубі»
Коли ви вже ввійшли в «Гугл», вам необхідно навести курсор миші на кнопку Home, а з випадаючого меню вибираємо розділ налаштувань Settings. Після того як ви потрапили на нову сторінку, вам слід прокрутити її до самого кінця, ви зможете помітити кнопку Delete page. Тепер слід підтвердити, що ви дійсно бажаєте видалити свою сторінку, після чого знову натискаємо на цей пункт. Вам слід встановити галочки навпроти всіх служб, після чого зробити остаточне підтвердження видалення свого облікового запису. Звичайно, для новачка наведена інструкція може здатися складною. Однак якщо її уважно прочитати, тоді труднощів виникати не повинно.

Назвемо ключові етапи видалення.

  • Входимо на канал.
  • Звертаємося до додаткових налаштувань облікового запису.
  • Клікаємо по значку каналу у верхньому правому куті.
  • Відкриваємо налаштування YouTube.
  • Вибираємо пункт «Загальна інформація».
  • Натискаємо «Додатково» під ім'ям каналу.
  • Використовуємо кнопку «Видалити».
  • of your page -->

    Популярні поради

    загрузка...