http://poradumo.pp.ua

Online Журнал-Світ порад.
Головна сторінка

Хто така Мілла Йовович.

Одна з найбільш високооплачуваних і популярних голлівудських зірок, Мілла Йовович, користується особливим обожнюванням глядачів не тільки в США, але і в Росії, так як вона має російські корені і народилася в СРСР.
Мама майбутньої зірки Мілли Йовович, Галина, народилася в родині Михайла Логінова - радянського офіцера. З дитинства дівчинка разом з батьками моталася по всій країні, міняючи залоги. Коли їй було 16 років, родина Логинових жила в Дніпропетровську, куди на пошуки молодих талантів прибула приймальна комісія Вдіку. З першого ж прослуховування Галина вступила на акторське відділення.

Хто така Мілла Йовович.


І вже через три роки була добре знайома глядачам СРСР - вона знялася у фільмах «Мільйони Ферфакса», «Тіні зникають опівдні» та інших. Разом з Костянтином Райкіним у 1973 році зіграла головну роль у фільмі «Багато шуму з нічого».
Галина володіла всім необхідним для того, щоб побудувати блискучу акторську кар'єру - красивою зовнішністю, талантом, везінням. Але в 1973 році, під час гастролей у Києві вона зайшла в ресторан «Либідь», де і познайомилася з молодим лікарем з Чорногорії, Боги Йововичем, навчалась в СРСР в медінституті. Як пізніше розповідала Логінова, вона відразу зрозуміла, що він - її чоловік.
У той час інтернаціональні шлюби не віталися, і бурхливий роман Галини і Боги викликав пильну увагу влади. Режисерам заборонили запрошувати Галину на зйомки, її постійно викликали в органи. Хоча закохані жили в різних країнах, вони через перевірених знайомих пересилали один одному листи, зустрічалися за підробленими документами.

Хто така Мілла Йовович.


Радянські лікарі багато років ставили Галині невтішний діагноз - безпліддя. Але відмовившись заради любові від кар'єри актриси, вона змогла стати матір'ю - всупереч прогнозам лікарів завагітніла і 17 грудня 1975 року в Києві народила доньку. Дівчинці дали ім'я Міліца, але мама називала її українським пестливим ім'ям Міла.
Дитинство Міли пройшло, нічим не відрізняючись від дитинства багатьох мільйонів радянських дітей - спочатку ясла, потім дитячий садок. Свої перші слова вона вимовила російською мовою, і свій перший акторський досвід - читання віршів дитячому садку теж був російською.
Галина шукала спобличчя, як з'єднатися зі своїм закордонним чоловіком, і часто розповідала Мілі про те, як вони скоро заживуть, коли переберуться до папи. Звичайно, просто так її з СРСР ніхто б не випустив, тому у 1980 році Галина з Милою під виглядом того, що зібралися в просту турпоїздку, покинули країну. У Лондоні їх зустрів Боги Йовович і сім'я вирішила залишити свої соціалістичні батьківщини, не дозволяють спокійно жити разом, і переїхати до США.

Хто така Мілла Йовович.


Йововичи оселилися спочатку в Сакраменто, потім перебралися до Лос-Анджелес. Галина пристрасно мріяла про кар'єру актриси, але вже не молода жінка, яка не знає англійської мови, виявилася затребуваною на фабриці зірок.
Згодом Галина і Боги змогли хоч опосередковано, але долучитися до кіномистецтва - деякий час вони працювали прислугою в будинку режисера Брайана де Пальма. Маленька Мила жила разом з батьками ходила в американську школу. Тут до свого імені дівчинка додала ще одну «л» і стала звикати до нового імені - Milla Jovovich.
Галина не любить згадувати про цей період життя - вони були емігрантами, їм доводилося багато працювати, щоб вижити. Милі теж було не солодко, з-за чергового витка " холодної війни " між США і СРСР, однокласники були вороже налаштовані, і за її високий зріст і російський акцент називали не інакше як «комуністична дилда».
Батьки, не смлячись на те, що гроші їм діставалися з великим трудом, не шкодували їх на утворення єдиної доньки. І мати, і батько бачили Міллу тільки актрисою, тому вона регулярно відвідувала заняття музики, танців, англійської мови, брала уроки акторської майстерності. Старання батьків незабаром були винагороджені - Мілла Йовович була помічена в дуже юному віці.
Їй тільки виповнилося 11 а вона вже стала моделлю - жіночий журнал Lei розмістив її фотографію на обкладинці. Так Мілла стала самою юною моделлю в історії цього бізнесу. Кілька місяців поспіль проблема залучення в шоу-бізнес неповнолітніх була головним предметом обговорення на найпопулярніших американських ток-шоу.
Свій перший мільйон доларів вона заробила в 14 років - такі гіганти як Версаче, Кельвін Кляйн, Ревлон укладали контракти з Міллою, яка завдяки своїй незвичайній зовнішності і здібності завжди бути різною, не наскучивала читачам і глядачам. Її гонорари досягали 3000$ в день. З 1998 року Мілла Йовович стала рекламним обличчям L'oreal.

Хто така Мілла Йовович.


Талант, наполегливість і акторські дані дозволили Мілле стати не тільки видатною моделлю, але і актрисою. Перший кінодебют відбувся в 13 років, коли в картині Залмана Кінга «Злиття двох місяців» Мілла зіграла чарівну молодшу сестру головній героїні. Потім були мелодрама «Повернення в Блакитну лагуну», яка принесла їй популярність, драма «Чаплін» (Мілла зіграла дружину Чарлі Чапліна), комедія «Каффс». Хоча і режисери, і партнери по знімальному майданчику, і глядачі були в захваті від гри юної актриси, сама вона про перших роботах в кіно відгукувалася з сумом: «Другий Джоді Фостер з мене не вийшло».
Але пройшло зовсім небагато часу, і Мілла змогла повністю розкрити всі свої акторські таланти.
Коли Міллі виповнилося 15 років, її батька заарештували і згодом засудили за фінансові махінації з медстраховками, він 5 років провів у в'язниці. Просуванням Мілли в шоу-бізнесі і її вихованням Галина стала займатися поодинці. Пристрасна любов Галини і Боги не витримала випробування в'язницею і в 1991 році вони офіційно розлучилися. Навіть після розлучення вони змогли залишитися хорошими друзями, і після звільнення Боги продовжували зустрічатися і спілкуватися.
Під час зйомок фільму «Під кайфом і в сум'ятті» Мілла грала епізодичну роль і там познайомилася з актором Шоном Ендрюсом. Вони втекли в Лас-Вегас і в жовтні 1992 року одружились (Міллі було всього 16 років). Через місяць пара розлучилася, а через два Галина Логінова анулювала шлюб.
Після цього Мілла два роки успішно гастролювала по США та Європі з власною групою «Plastic Has Memory» і записала альбом «Божественна комедія» («Divine Comedy»), в який входить пісня, виконувана Йовович українською мовою «На галявині» («Na Luzhaike»).
Повернення в кінематограф відбулося в 1996 році, дізнавшись, що знаменитий французький режисер Люк Бессон підбирає актрису на головну роль в свій новий фантастичний фільм «П'ятий елемент», Міла вирішила прийняти участь в кастингу. Вона зробила собі «інопланетний образ» - складний грим, вздибленную зачіску, одягла космічну одяг і туфлі на двадцатисантиметровой платформі. Люк Бессон був шокований і, природно, відмовив Мілле. Пізніше режисер у своєму колі говорив, що більш позбавленою смаку жінки ніколи не бачив.
Але роль інопланетянки Лілу все-таки дісталася Мілле. Випадково Бессон побачив її в готелі - без макіяжу, в джинсах і футболці, але при цьому дуже привабливе і красиву. Режисер одразу ж змінив свою думку і затверсм Міллу на головну роль.
Коли «П'ятий елемент» вийшов на екрани, всі стали називати актрису так само, як і її героїню, що врятувала людство - сама досконалість. Мілла тріумфально увійшла в ряди зірок першої величини. Люк Бессон, не встояти перед чарівністю Йовович, запропонував їй вийти за нього заміж. Він був на 16 років старше (Міллі в той час ще не було і 22 років).
Хоча їхній шлюб розпався вже через два роки, колишнє подружжя продовжували спілкуватися, і Мілла в 1999 році навіть знялася в картині Люка Бессона «Посланниця. Історія Жанни д'арк». Вихід на екрани цього фільму зробив Миллй Йовович ще більш високооплачуваної та популярною актрисою світового кінематографа. Хоча картина провалилася в прокаті і була досить прохолодно прийнята критиками, багато глядачів вважають це несправедливим.

Хто така Мілла Йовович.


У цьому ж році Міла зіграла у фільмі «Готель «Мільйон доларів» (The Million Dollar Hotel), сценарій для якого написав соліст популярної ірландської групи "U2" Боно. У лютому 2000 року картина отримала нагороду Берлінського кінофестивалю.
Наступні роки Мілла багато знімається для журналів, і у фільмах. Під час зйомок «Обителі зла» («Resident Evil») у 2002 році, вона познайомилася зі сценаристом і режисером Полом Андерсоном. 2003 року вони оголосили про заручини. В результаті їх романтичних відносин 3 листопада 2007 року в Лос-Анджелесі, в медичному центрі Cedars-Sinai Мілла народилася дочка, яку назвали Еве Габо (Ever Gabo).
Весілля батьків дівчинки відбулася 22 серпня 2009 року в їх будинку в Беверлі-Хілз. Торжество було немноголюдним, лише близькі друзі і родичі зіркової пари - всього близько 50 осіб.

Хто така Мілла Йовович.


На Мілле було біле сукню власного дизайну в стилі шістдесятих років і золотий вінець з фатою. Пол Андерсон також був у білому костюмі. Миисию flower girl (квіткарки) вони довірили полутарогодовалой доньці Еве Габо - в білому платті, схожа на янгола, малятко посипала пелюстками троянд шлях молодят. Мілла і Підлогу обмінялися класичними золотими 18-каратним кільцями, виготовленими модним ювеліром Нілом Лейном, і стали офіційно називатися родиною.
Не смлячись на те, що під час вагітності Мілла набрала зайву вагу і це викликало численні жарти та насмішки, вона досить швидко змогла повернути собі колишні ідеальні форми. У 2009 році вона продемонструвала своє бездоганне тіло, знявшись в еротичній фотосесії для журналу «Purple Fashion» (фотограф Маріо Сорренто).
У 2010 році актрису запросили для зйомок у російському фільмі «Викрутаси», в якому вона зіграла разом з Іваном Ургантом і Костянтином Хабенським. Творцям фільму Мілла Йовович у ролі нареченої Наді обійшлася в 9 мільйонів доларів.
Мілла Йовович дуже багатогранна обличчястість, крім успішної модельної та акторської діяльності (вона, рекламуючи косметику L'oreal, в 2004 році визнана найбільш високооплачуваною моделлю), спільно з моделлю Кармен Хоук створила лінію одягу «Jovovich-Hawk».
Не смлячись на щільний знімальний графік, вона знаходить час і для відвідування багатьох світських заходів, як за кордоном, так і на її історичній батьківщині. Так у 2005 році вона приїжджала в Україну для участі у святкуванні 80-річчя Артеку в Криму.
У 2011 році Мілла була в числі запрошених на святкування 80-річчя Михайла Горбачова, яке відбулося в лондонському Альберт-Холі.

Хто така Мілла Йовович.


Мілла регулярно відвідує тренажерний зал, займається бразильське джиу-джитсу. В інтернеті у неї є власний сайт, на якому вона розповідає про різні події свого насиченого життя і публікує фотографії.
І зараз Мілла багато знімається, працює моделлю, подорожує по всьому світу, найближчим часом планує випустити диск. В одному з інтерв'ю вона зазначила, що дуже пишається своїм російським походженням. Саме своїм російським корінням вона зобов'язана за ту силу волі та наполегливість, які допомагають їй у житті. А значить, на її рахунку буде ще безліч висококласних робіт, які вона незабаром покаже глядачам.
Фільмографія
1988 р - Two Moon Junction (Злиття двох місяців - роль Саманти)

1988 р - The Night Train to Kathmandu (Нічний поїзд в Катманду - роль Лілі Маклеод)

1988 р - Paradise (Рай - роль Кеті)

1989 р - Married with Children (Одружені з дітьми - роль Іветт)

1990 р - Parker Lewis can't Lose (Паркер Льюїс не втрачається роль Робін Фэкновиц)

1991 р. - Return to the Blue Lagoon (Повернення в Блакитну лагуну - роль Ліллі)

1992 р - Kuffs (Каффс - роль Майї Карлтон)

1992 р - Chaplin (Чаплін - роль Мілдред Харріс)

1993 р - Dazed and Confused (Під кайфом і в сум'ятті - роль Мішель Барро)

1997 р - The Fifth Element (П'ятий елемент - роль Лілу)

1998 р - He Got Game (гра - роль Дакоти Бернст)

1999 р - The Messenger: The Story of Joan of Arc (Посланниця. Історія Жанни д'арк - роль Жанни д'арк)

2000 р - The Million Dollar Hotel (Готель «Мільйон доларів» - роль Елоїз)

2000 р - The Claim (Золота пил - роль Люсі)

2001 р - Zoolander (Зразковий самець - роль Катинки)

2002 р - Dummy (Лялька - роль Фангори)

2002 р - Resident Evil (Обитель зла - роль Еліс)

2002 р - No Good Deed (Будинок на Турецькій вулиці - роль Ерін)

2002 р - You Stupid Man (Ну ти і придурок - роль Надін)

2002 р - мультсеріал King of the Hill (Цар гори - озвучувала Серену Шоу)

2004 р - Resident Evil: Apocalypse (Обитель зла 2: Апокаліпсис - роль Еліс)

2005 р - Trailer for a Remake of Gore Vidal's Caligula (Трейлер до римейку Калігули - роль Драсцилли)

2006 р - Ultraviolet (Ультрафіолет - роль Вайолет)

2006 р. - 45 (45-й калібр - роль Кет)

2007 р - Resident Evil: Extinction (Обитель зла 3: Вимирання - роль Еліс)

2009 р - A Perfect Getaway (Ідеальний втеча - роль Сідні)

2009 р - The Fourth Kind (Четвертий вид - роль Еббі Тайлер)

2010 р - Resident Evil: Afterlife (Обитель зла 4: Життя після смерті - роль Еліс)

2010 р - Stone (Стоун - роль Лусити)

2010 р - Dirty Girl (Брудна дівчинка - роль Сью-Енн)

2011 р - Викрутаси - роль Наді

2011 р - Bringing Up Bobby (Погана матуся - роль Олив)

2011 р - Faces in the Crowd (Особи в натовпі - роль Анни Мершан)

2011 р - The Three Musketeers (Мушкетери - роль Леді Вінтер)

2011 р - Bad Luck (Невдача)

2012 р - Keep Coming Back (Не залишай спроб - у ролі Кристал)

2012 р - Resident Evil: Retribution (Обитель зла 5: Відплата - роль Еліс).
Джерело ілюстрацій: millaj.com
of your page -->

Популярні поради

загрузка...